foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Oppas

Kinderoppas Hervormd Hasselt

De crèche is al een tijdje gesloten. We willen nu inventariseren of er mensen zijn die er toch behoefte aan hebben dat de crèche (af en toe) toch open is. Dit omdat u bijvoorbeeld zelf geen oppas kan regelen?

Laat het ons dan even weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het zou dan handig zijn om uw telefoonnummer ook te mailen, zodat we u aan onze app groep van de kinderoppas toe kunnen voegen. Dan kan u via de app aangeven wanneer u oppas nodig zou hebben en kunnen we gelijk via de app regelen wie er kan komen oppassen.

Met vriendelijke groet,

Fenneke Aalbers en Geke Ploegman