foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Zondagmorgen 04-10-2020 zijn wijk 2 en 3 en de beurt, zondagavond zijn wijk 4, 5 en 6 aan de beurt.

Oppas

Beste ouders en oppas-medewerkers,

Er is tijdens de morgendienst weer oppas in de Regenboog.

Wilt u uw kind(eren) vooraf via de site aanmelden zodat wij als oppas weten hoeveel kinderen er komen,
anders klopt het aantal kinderen niet

Voor komende zondagen gaan we ervan uit dat 1 volwassene en 1 jongere voldoende is om op te komen oppassen.
Praktisch betekend dit dat degene die als eerste vermeld staan in het kerkblad komen oppassen en dat degene die als 2e worden vermeld gebeld/geappt kunnen worden om ook te komen.

Gedragsregels i.v.m. Corona

Graag voor elke zondagmorgen opnieuw aanmelden.

Omdat het lastig is om in te schatten hoeveel kinderen er komen willen we vragen om jullie kind(eren) aan te melden voor de oppas.
U ontvangt een bevestiging op uw e-mailadres.

Bent u ingelogd dan worden uw gegevens automatisch overgenomen vanuit uw profiel.

Maak eerst een keuze
security image