foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

KerktijdOndertussen maken we al weer enkele maanden gebruik van het aanmeldsysteem van kerktijd.nl.
Zoals eerder aangegeven geldt voor het aanmeldprincipe dat gekeken wordt naar degenen die het langst niet zijn geweest, die worden als eerst uitgenodigd.
Verder kunnen gebruikers zich aanmelden voor een ochtend- of avonddienst, of beide.

In de praktijk bleek echter dat mensen die zich voor beide diensten aanmelden relatief vaak voor een avonddienst werden uitgenodigd, en soms helemaal niet voor een ochtenddienst. Daarom is een wijziging doorgevoerd in het systeem; gebruikers worden nu per categorie uitgenodigd, en per categorie worden eerst de mensen uitgenodigd die het langst niet zijn geweest. In de praktijk zal dit inhouden dat mensen die zich aanmelden voor beide diensten ook evenredig met andere bezoekers van een ochtenddienst worden uitgenodigd. Het kan dan wel bij uitzondering voorkomen dat iemand op één zondag voor een ochtend en een avonddienst wordt uitgenodigd, het systeem kijkt immers alleen nog maar naar de categorie waarin wordt uitgenodigd.

Bovenstaande wordt met ingang van Goede Vrijdag ingevoerd (het systeem begint opnieuw met tellen, het kan zijn dat iemand die zondag 28-3 is uitgenodigd de week er op opnieuw wordt uitgenodigd, maar voor de overgang kan dat niet anders)

Bij vragen, onduidelijkheden of suggesties kunt u deze stellen aan André Booij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .