Banner Informatie

Verjaardagsconcert
Zaterdag 16 Maart 2019, 14:00 - 15:00
Hits : 170

Voor, op en na 25 januari waren er diverse reacties rond de 63e verjaardag. Voor het medeleven middels een verscheidenheid in felicitaties wordt u hartelijk dank gezegd.
Op 16 maart is er een muzikaal gebeuren in de Grote Kerk te Hasselt van 14. 00 tot 15. 00 uur. De Duitse organist Johannes Lang bespeelt het orgel. Het wordt gepresenteerd als “Verjaardagsconcert”. De organisator van dit gebeuren nodigt belangstellenden uit om erbij aanwezig te zijn. Hij is van mening dat dergelijke muziek een brede belangstelling mag hebben. Het is gratis. Om 13. 30 uur is de kerk open en wordt u ontvangen met koffie of thee. Dhr. Lang is als organist/cantor verbonden aan de Friedenskirche in Potsdam- Sanssouci . Het is handig om als u komt dat naar mij te mailen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te mailen zodat de koster weet op hoeveel koffie-theemensen hij kan rekenen.

Gemeentelijke Agenda

Kerkkantoor