Banner Informatie

Volleyballen voor goed doel
Zaterdag 16 Maart 2019, 19:00
Hits : 150

Volleyballen voor het goede doel!

Op d.v. 16 maart vindt er in Sporthal ‘De Prinsenhof’ een volleybaltoernooi plaats voor het goede doel. In oktober hoopt Klaas Westrik uit Hasselt de Muskathlon te lopen voor Open Doors in Zuid-Korea. Om hem financieel te steunen en lekker sportief met elkaar bezig te zijn nodigen we u en jou van harte uit om op zaterdag 16 maart mee te doen met het volleybaltoernooi!
Teams uit heel Hasselt zullen het op deze avond tegen elkaar opnemen. Trommel vrienden, kerkenraadsleden, familie en anderen dus ook op om mee te doen!
De avond begint om 19.00 uur met de eerste wedstrijd en de kosten zijn € 25,- per team. Meer geven voor het goede doel mag natuurlijk altijd! We spelen vijf tegen vijf, met minimaal twee vrouwen in het veld. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je terecht op dit mailadres.

Voor meer informatie over de actie van Klaas, neem een kijkje op https://www.facebook.com/klaaswestrik.muskathlonopendoors
Hartelijke groet namens de organisatie,
Gerjo van Eijnsbergen

Gemeentelijke Agenda