De website is aangepast het kan dus zijn dat u informatie niet goed kunt vinden.
Kijk dan door de menu's heen of neem contact op met de webmaster.
Mailadresen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.

Ledenpagina/Familieberichten update 02-07-2020 (Geboortebericht)

Een deel van de jongvolwassenen van onze kerkelijke gemeente is niet (meer) actief bij de kerk betrokken. Als gemeente hebben we de taak zorg te dragen voor elkaar. De buddygroep zoekt daarom iemand binnen de leefwereld van de jongvolwassene, die al een bestaande relatie met deze jongvolwassene heeft doordat ze bijvoorbeeld samen sporten, buren zijn of deel uitmaken van dezelfde vriendengroep. Deze persoon wordt door de buddygroep gevraagd om buddy te zijn en wordt begeleid om de bestaande relatie te verdiepen. Daarnaast bidt deze buddy specifiek voor deze jongvolwassene.

Het doel van het buddyschap is om jongvolwassenen aan de rand van onze gemeente te laten merken dat er naar hen wordt omgezien, waarmee eveneens de liefde van Christus aan hen wordt laten zien.

De buddygroep bestaat uit:

• Heleen van der Steege,  (tevens voorzitter)
  • Jorden Jan van Zeumeren (namens de evangelisatiecommissie)
  • Willemien Haasjes
  • Ancorien Zomer