Banner kerkvoogdij

KERKELIJKE GEBOUWEN

Voor informatie over de kerkelijke gebouwen kan men terecht bij de beheerder: dhr. J. Admiraal, Eiland 33, 8061 HS, tel: 06-22982964

De kerkelijke gebouwen zijn in de eerste plaats voor kerkelijke doeleinden zoals: catechisatie, verenigingswerk, zondagsschool, ouderenbijeenkomst, gemeen-teavond, lidmatenkring e.d.

Daarnaast is er ruimte voor vergaderingen, familie-reünies e.d. Het zou een goede zaak zijn, wanneer we als gemeente zoveel mogelijk gebruik zouden maken van onze "eigen" gebouwen. U bent er van harte welkom van maandag tot en met zaterdag waar onze beheerder, dhr. J. Admiraal, graag voor u klaar zal staan. Tijdens recepties, koffietafels, warme lunch, diners e.d. heeft hij de nodige hulp tot zijn beschikking.

Gemeentelijke Agenda

do mei 02 @13:00 - 06:00PM