KERKELIJKE GEBOUWEN

Kerkkantoor,                                                Ridderstraat 1,

Gebouw De Regenboog,                            Regenboogstraat 2,

Gebouw Immanuel/Revelation station        Regenboogstraat 5,

Voor informatie over de kerkelijke gebouwen kan men terecht bij de beheerder: dhr. J. Admiraal, Eiland 33, 8061 HS, tel: 06-22982964, email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerkelijke gebouwen zijn in de eerste plaats voor kerkelijke doeleinden zoals: catechisatie, verenigingswerk, zondagsschool, ouderenbijeenkomst, gemeenteavond, lidmatenkring e.d.

Daarnaast is er, op ma t/m za, ruimte voor vergaderingen, familie-reünies e.d. Het zou een goede zaak zijn, wanneer we als gemeente zoveel mogelijk gebruik zouden maken van onze "eigen" gebouwen. U bent er van harte welkom van maandag tot en met zaterdag waar onze beheerder, dhr. J. Admiraal, graag voor u klaar zal staan. Tijdens recepties, koffietafels, warme lunch, diners e.d. heeft hij de nodige hulp tot zijn beschikking.