OVERIGE ACTIVITEITEN

LECTUURCOMMISSIE / BOEKENTAFEL

Verkoop van Bijbels, dagboeken en andere verantwoorde, goede lectuur en allerlei kaarten. De opbrengst is bestemd voor het werk van de zendingsbonden GZB en IZB.

Verkoop is vanaf dit seizoen iedere maandagavond (behalve in de vakanties) van 19.00 tot 20.00 uur in De Regenboog.

Contactadres : mevr. J. T. Tempel- Hoving, Sjees 3 ; tel.nr. 4771706

VAKANTIE BIJBEL WEEK (VBW)

De VBW is kinder-evangelisatiewerk en wordt, zo mogelijk in de laatste week van de zomervakantie gehouden. Het programma is speciaal afgestemd op kinderen die niets of weinig van God en van de kerk weten. Maar ook kinderen vanuit de gemeente zijn hartelijk welkom. Kortom, voor alle kinderen van Hasselt e.o. Het programma bestaat uit zingen, een Bijbelverhaal, samen eten, een werkstukje maken en het laatste jaar is er door de oudere kinderen een houtdorp gemaakt.

De website van de VBW is: www.vbw.hervormdhasselt.nl

Contactpersonen: Ineke Hartman en Petra Würsten.

KRINGGEBED

Iedere woensdagavond is er van 19:00 tot ca. 20:00 uur in de Regenboog gelegenheid voor kringgebed. Samen wordt met en voor elkaar gebeden. Een ieder, jong en oud, is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met D.Nap, tel. 4773314

INTERKERKELIJKE CURSUS GEMEENTEOPBOUW

Ieder jaar is er in samenwerking met de andere kerken van de PKN een cursus gemeenteopbouw. Het doel van deze cursus is de weerbaarheid en spreek-vaardigheid van christenen vergroten in gesprek met andere mensen. Er is altijd veel animo voor deze cursussen omdat ze zo aanspreken en vanwege het ontmoetings-karakter. De cursus zal D.V. in januari en februari worden gegeven door de IZB.

Nadere informatie volgt via het kerkblad.