Banner activiteiten

 

OVERIGE ACTIVITEITEN

LECTUURCOMMISSIE

Verkoop van verantwoorde, goede lectuur en aanverwante artikelen. De opbrengst is bestemd voor het werk van de zendingsbonden GZB en IZB.

Verkoop iedere vrijdagavond (behalve in de vakanties) van 19.00 uur tot 20.00 uur in gebouw "De Regenboog".

Contactadres: mevr. J. Tempel - Hoving

 

VAKANTIE BIJBEL WEEK (VBW)

De VBW is kinder-evangelisatiewerk en wordt, zo mogelijk in de laatste week van de zomervakantie gehouden. Het programma is speciaal afgestemd op kinderen die niets of weinig van God en van de kerk weten. Maar ook kinderen vanuit de gemeente zijn hartelijk welkom. Kortom, voor alle kinderen van Hasselt e.o. Het programma bestaat uit zingen, een bijbelverhaal, samen eten, een werkstukje maken en het laatste jaar is er door de oudere kinderen een houtdorp gemaakt.

De website van de VBW is: www.vbw.hervormdhasselt.nl

Contactpersonen: Ineke Hartman en Petra Würsten.

 

KRINGGEBED

Iedere woensdagavond is er van 19:00 tot 19:30 uur in de Regenboog gelegenheid voor kringgebed. Samen wordt met en voor elkaar gebeden. Een ieder, jong en oud, is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met D.Nap, tel. 4773314 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

INTERKERKELIJKE CURSUS GEMEENTEOPBOUW

Ieder jaar is er in samenwerking met de andere kerken van de PKN een cursus gemeenteopbouw. Het doel van deze cursus is de weerbaarheid en spreek-vaardigheid van christenen vergroten in gesprek met andere mensen. Er is altijd veel animo voor deze cursussen omdat ze zo aanspreken en vanwege het ontmoetings-karakter. De cursus zal D.V. in januari en februari worden gegeven door de IZB.

Nadere informatie volgt via het kerkblad.

 


INTERKERKELIJKE BIJBELCLUB HASSELT

Voor jongens en meisjes die naar het speciaal onderwijs gaan of geweest zijn, wordt er op zaterdagmiddag in “De Baak” bijbelclub gehouden. Er wordt op eenvoudige wijze uit de Bijbel verteld en veel gezongen. Ook wordt aan verwerking van de Bijbelverhalen gedaan door middel van knippen, plakken, kleuren enz.

Het bestuur van deze bijbelclub wordt gevormd door afgevaardigden uit verschillende diaconieën. De leiding bestaat uit een aantal vrijwilligers. Ook vanuit onze gemeente wordt er door diverse personen medewerking verleend.

Contactadres: Roely Schra,

 

 

Gemeentelijke Agenda

za juni 29 @20:00 - 09:00PM
Orgelconcert Everhard Zwart
di juli 02 @09:30 -
Doopzitting
za juli 06 @20:00 - 09:00PM
Orgelconcert Jan Hage

Kerkkantoor

Ridderstraat 1

8061 GH Hasselt

Tel, 038-4774179

mail:  kerkkantoor@hervormdhasselt.nl

Openingstijden:

Dinsdagmorgen 10.00 t/m 12.00 uur

Dagelijks Woord

-- DagelijksWoord.nl
© Copyright 2019, Hervormde Gemeente Hasselt