Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt   Click to listen highlighted text! Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt Powered By GSpeech

 

HUWELIJKSBEVESTIGING

 

Zij, die hun huwelijk kerkelijk willen laten bevestigen in onze gemeente, dienen ruimschoots van te voren contact op te nemen met de predikant en met de koster om de dag en het uur definitief vast te stellen.
De predikant heeft met het bruidspaar voor de huwelijksdag een gesprek, waarin, naast het pastorale aspect, tevens het verloop en de liturgie van de dienst wordt doorgenomen.

Tevens dient men, wanneer men de afspraken maakt met de predikant en koster, contact op te nemen met de organist (coördinator: H.v.d. Kolk).

Indien het bruidspaar de opbrengst van de huwelijkscollecte vermeld wil zien in het kerkblad, dienen zij dit door te geven aan de kerkrentmeesters.

 

 

Hervormde Gemeente van Hasselt

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Bekijk beleid