OPENINGSWEEKEND

Thema: Weekend van verbinding!

Vanaf D.V. Donderdagavond 23 september tot en met zondag 26 september openen we als gemeente het winterseizoen 2021-2022.We hopen en bidden dat daarna alle verenigingen en clubs weervan start mogen gaan zonder (grote) beperkingen van de Coronamaatregelen. We nodigen u van harte uit om met sportieve, verbindende, bezinnende en smakelijke activiteiten mee te doen.Laten we zo samen Gods gemeente mogen zijn! Na een anderhalf jaar van Corona merken we dat we, nog meer dan anders, behoefte hebben aan contacten. We werden afgelopen tijd teruggezet naar gedragingen die we niet konden bedenken of zien aankomen. verbindingHet geeft aan hoe sterfelijk en kwetsbaar we als mensen zijn. In deze tijd van ziekte, verdriet en afstand wordt de roep om contact en doorbreking van fysieke afstand steeds groter. Juist als kerkelijke gemeente zijnde gesprekken nodig om samen in de naam van Jezus te blijven groeien. Na een periode van oplossingen middels beelddiensten en Teams hopen we dit openingsweekend elkaarweer meer te mogen zien en ontmoeten op fysieke plaatsen.We bieden alle gemeenteleden dan ook de mogelijkheid om opeen of andere wijze contact te kunnen leggen; is het niet bij Nieske Selles op de donderdagavond, dan misschien achter het raam zwaaiende naar de kinderen die langskomen op de zaterdagochtend. Samen in Zijn naam elkaar écht zien, sprekenen bemoedigen. Zonder (ver)oordelen naar elkaar omzien en elkaar steunen als gemeenschap der heiligen; met het gemeenschappelijk geloof in God als Schepper en Jezus als Redder wat ons samen verbindt en waarbij de Heilige Geest in ons mag werken. Dat is kerk en gemeenschap zijn. Dat is échte verbinding. Van harte uitgenodigd!

Samen in de naam van Jezus
Heffen wij een loflied aan
Want de Geest spreekt alle talen
En doet ons elkaar verstaan…