Agenda

Openingsweekend
Van Vrijdag 13 September 2019
Tot Zondag 15 September 2019
Hits : 1531

Programma vrijdag 13 september

Bezinningsavond in de Regenboog

Om 19:30 beginnen we het openingsweekend in de  Regenboog met een uur van bezinning en gesprek. Centraal thema: Wat betekent de doop voor ons persoonlijk en hoe laten we dit merken in onze omgeving. Doe je mee of sta je aan de kant?  We horen getuigenissen en gaan in gesprek met elkaar over deze vraag. Het doel is om met elkaar de vertaalslag te maken naar het Openingsweekend thema: Kom doe mee!  Na de openhartige gesprekken sluiten we de avond af rondom het Woord. We onderzoeken welke rol de doop heeft gespeeld vanaf het eerste moment na uitstorting van de Heilige Geest. Organisatie en inbreng wordt door jeugd en ouderen vormgegeven. Deelname aan de avond is dan ook bedoeld voor de hele gemeente. Iedereen van harte welkom! De zaal is open vanaf 19.15. 
vrijdag 13 september 19.30 - 21.30 uur 
Regenboog opgave niet nodig


Krottennacht 8 t/m 12 jaar 
Op vrijdagavond 13 september is er weer een Krottennacht. Na een jaar afwezigheid, gaan we opnieuw een nacht doorbrengen in een krot voor het goede doel, namelijk Klaas Westrik die loopt voor Open Doors. Ben je 8 T/M 12 jaar dan ben je welkom bij Kasper en Annemieke Wursten aan de Boerweg. Dat wordt tijdelijk de sloppenwijk van Hasselt waar je met een eigengebouwd krottenhuisje de nacht gaat doorbrengen.   Naast de overnachting in onze eigengemaakte krotten maken we er natuurlijk ook een hele mooie avond van met warmte, catering en gezelligheid. 

Meer informatie volgt na opgave (ouders mogen ook overnachten)
vrijdag 13 september 
vanaf 21.00 uur
Boerweg 5 
opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 038 4774477 of via dit formulier

Euiscaperoom Tieners

Op vrijdagavond zal voor de 12 t/m 18 jarigen een spannende ‘Hasselt Euiscape challenge” worden georganiseerd. Op tal van locaties in Hasselt zijn escaperooms ingericht waar de teams het tegen elkaar opnemen. Hoe meer deelnemers zich opgeven hoe meer escaperooms er moeten worden gekraakt. 

Nieuwsgierig hoe dat nachtelijk avontuur zal gaan verlopen? Geef je dan  snel op en neem je vrienden of vriendinnen mee!

Vergeet je telefoon niet op te laden, die ga je zeker nodig hebben!
vrijdag 13 september 
vanaf 22.00 uur
locatie is geheim 
opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 038 4774477 of via dit formulier

Programma zaterdag 14 september

Spelletjesochtend 4 t/m 7 jaar

Heb jij zin om de zaterdagmorgen van het openingsweekend wat leuks te doen? Dan is dit vast wat voor jou!

Van half 10 tot half 12 hopen we met jullie wat leuks te knutselen van hout en een fotopuzzeltocht te doen met leuke opdrachten. Geef jij je ook op?

Zit je in groep 5 of 6 en doe je niet mee met de krottennacht dan mag je je ook opgeven voor de spelletjes

zaterdag 14 september 
10.00 - 11.30 uur 
Regenboog 
opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via dit formulier


Lunch

Dit jaar staat er op de zaterdagmiddag een heerlijke lunch voor u en jou klaar! Iedereen is van harte welkom vanaf 12 uur op het erf van de familie van Zijtveld.

We hopen net als vorig jaar jong en oud, gezinnen en alleenstaanden, stellen en vriendengroepen, maar vooral ook veel nieuwe gezichten te zien! Deze activiteit is bij uitstek geschikt als je op een laagdrempelige manier eens met (nieuwe) mensen binnen onze gemeente wilt kennismaken. Rond 12.15 uur hopen we met de lunch te beginnen.

Het enige wat u/ jij moet meenemen is een bord, beker & bestek. Voor de rest zorgen wij! Wil u dieetwensen en allergieën telefonisch of via de mail doorgeven?
zaterdag 14 september vanaf 12.00 uur 
Holtrustweg 6

kosten 0 tm 3 jaar gratis 
3 tm 10 jaar € 2,50 
Vanaf 10 jaar €5,00 
maximaal €15,00 per gezin
opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via dit formulier

Fietstocht

Een prachtige rit door de 'Mantiesweerd'. 
We vertrekken om 14.00 uur vanaf het kerkplein. Er kan gekozen worden uit een fietstocht van ca. 25 of 50 km. 
Omdat er ook Open Monumentendag is, is er de mogelijkheid om onderweg te stoppen en  een kijkje te nemen bij een van de monumenten die langs de route liggen. 
zaterdag 14 september vanaf 14.00 uur
kerkplein 
opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 038 4774477 of via dit formulier

Revelation
Op zaterdagavond is Revelation Station vanaf 20.00 geopend, welkom!

Programma zondag 15 september

Eredienst en koffiedrinken

De kerk begint om 9.30 en Ds. Westerhout zal deze dienst voorgaan. 
Na de ochtenddienst is er gelegenheid om met elkaar na te praten over de dienst of over de verschillende activiteiten tijdens het weekend. 
U wordt hierbij getrakteerd op koffie, thee of limonade en een heerlijke taart of koek gemaakt door gemeenteleden. 
zondag 15 september 
9.30 - 11.45 uur 
kerk en kerkplein


Sing-in

Het koffiedrinken op het kerkplein is de start van de sing-in. 
Gemeenteleden die naar de ochtenddienst zijn geweest kunnen dan worden herenigd met hun kroost én eventuele thuisblijvers. 
Daarmee hopen we een zo groot mogelijke groep gemeenteleden (jong en oud) te verzamelen voor de Sing-In. 
Hoe meer zielen hoe meer vreugd, waardoor deze editie van de Sing-In een feestelijk geheel is waarbij ook de allerkleinsten meer dan welkom zijn. 

De Sing-in zal rond 11:45 beginnen waarbij ruimte is voor lofprijzing en aanbidding voor onze God Schepper en Redder.
zondag 15 september 
vanaf 11.45 uur kerk

zondag 15 september 19.00 uur kerk

Eredienst
De kerk begint om 19.00 uur en Ds. Westerhout zal deze dienst voorgaan.


Revelation 
Op zondagavond is Revelation Station na de kerkdienst geopend, welkom!

Download hier de Openingsweekend krant.