EVANGELISATIEWERK

De Heere Jezus zelf heeft in Mattheus 28:19 de opdracht gegeven om Zijn evangelie aan alle mensen door te geven: Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat ik u geboden heb, in acht te nemen.

De commissie wil dienstbaar zijn aan mensen die Christus niet kennen in Hasselt en omgeving en dit doen we op de volgende manieren:

• Het bevorderen van het verspreiden van het evangelie aan mensen die niet of nauwelijks in een kerk komen.
  • Het toerusten van gemeenteleden om zelf met deze missie aan de slag te gaan.
  • Een gastvrije gemeente zijn voor gasten in ons midden.

Meewerken met het evangelisatiewerk? Neem contact op met de coördinatoren:

Jorden Jan van Zeumeren    tel: 4775207

Jenny IJmker                        tel: 06-34041731

Gerrieta Booij                        tel: 4775327

ZENDINGSWERK

Het activeren van de zending in / door de gemeente gaat uit van de kerkenraad.
Zij wordt daarin bijgestaan door een zendingscommissie.
Zij zijn aangesloten bij de landelijke Gereformeerde Zendings Bond (GZB) en landelijke Inwendige Zendings Bond (IZB).

Voorzitter commissie: Gerjo van Eijnsbergen