De ledenpaginaknop is te zien wanneer u bent ingelogd.
Mailadressen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.
Leden van de Hervormde Gemeente te Hasselt kunnen hier een account aanvragen.

KERKPLEIN APP

Vanaf mei 2021 beschikken we als gemeente over een eigen app. Deze app hebben we ontwikkeld samen met Donkey mobile met de volgende bedoelingen:

  • Verhogen van de onderlinge verbondenheid door een eigen communicatieplatform
  • Het delen van de informatie over gemeentelijke activiteiten
  • Het beheren van gemeenschappelijke gemeente-agenda’s
  • Een nieuwe manier van collecteren
  • Een mogelijkheid om inzamelingsacties van onze gemeente te kunnen coördineren.

Er werd al langer met de gedachte gespeeld om met een eigen app te starten, maar de corona maatregelen rondom quarantaine, lockdown en beperking van grotere groepen mensen in de kerk hebben dit initiatief in een stroomversnelling gebracht. Het is dan ook niet toevallig dat onze app de naam Kerkplein heeft gekregen. Dit refereert aan de talloze ontmoetingen voor of na de kerkdiensten op ons kerkplein. Met onze app Kerkplein proberen we deze ontmoetingen digitaal vorm te geven.

Op dit moment zijn er al bijna 400 gemeenteleden aangesloten bij Kerkplein! Voor iedereen, jong of oud is er gelegenheid om de app te downloaden en te gebruiken. Dus zorg dat je er ook bij komt! Zoek in de playstore van Google of de appstore van Apple op de term: “Kerkplein” en je kunt onze app eenvoudig downloaden. De app is geschikt voor iedere smartphone of tablet en iPhone of iPad.

Het scannen van deze QR code brengt je direct bij de download van onze app. Op die manier kan de app makkelijk en rechtstreeks vanuit de gemeente gids worden geïnstalleerd.QR code Kerk App

Tip: Zorg ervoor dat je je profiel compleet maakt met een leuke foto en je overige gegevens.
Op Kerkplein kun je behalve het laatste nieuws ook regelmatig instructiefilmpjes vinden over het gebruik van de app, het bijwerken van je profiel of het geven van een gift. Dat wil je toch niet missen?

De werkgroep Kerkplein bestaat op dit moment uit 5 personen:

Klaas Henk van der SteegeEdwin Slootwegkerkplein app 04Gerjo van EijnsbergenJanique van HerkJos Zomer
Heb je een leuk idee voor de app dan kun je ons altijd aanspreken, bereiken via bovenstaande kanalen, een mail  of je laat natuurlijk gewoon een post achter op de tijdlijn van onze app ☺
Veel plezier en graag tot ziens op het Kerkplein!