De ledenpaginaknop is te zien wanneer u bent ingelogd.
Mailadressen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.
Leden van de Hervormde Gemeente te Hasselt kunnen hier een account aanvragen.

 ‘Ik ook van jou.’

Een zinnetje dat ieder stel, die verkering heeft, wel eens naar elkaar uitspreekt. Maar voelt je partner zich nu nog net zo geliefd als toen? Waar merk je dat aan? Wat is de liefdestaal van je partner en spreek jij die ook?  En hoe doe je dat dan? Hoe ga je om met de (grote) verschillen tussen man en vrouw? Zomaar een paar vragen die langs kunnen komen tijdens een huwelijkscursus.

Een goed huwelijk mag een afspiegeling zijn van de liefde, die God voor mensen heeft; het is het waard om hierin te investeren!

De kerkenraad is voornemens om deze toerustingscursus komend najaar voor en in onze gemeente te organiseren. Als stellen ga je in de cursus van 6 avonden terug naar het begin van jullie relatie. We denken na over hoe je samen in gesprek blijft, hoe je relatie kan groeien, wat bijdraagt aan intimiteit en hoe je samen geloven vorm kunt geven.

De cursus is bedoeld voor:

- echtparen die willen investeren in elkaar

- echtparen die hun huwelijk nog sterker willen maken en willen verdiepen

- echtparen die ervaren dat hun relatie in beweging is

De cursusavonden zijn, onder voorbehoud, gepland op D.V. de volgende donderdag-avonden: 19-09, 03-10, 17-10, 31-10, 14-11 en 28-11. Per echtpaar wordt er een eigen bijdrage van totaal € 30,- gevraagd.

Voor de cursus kunnen max. 8 echtparen zich aanmelden! Voor meer informatie of aanmelden kun je een mailbericht sturen naar 

harten hout liefde