Welkom op HervormdHasselt.nl   Click to listen highlighted text! Welkom op HervormdHasselt.nl Powered By GSpeech

De ledenpaginaknop is te zien wanneer u bent ingelogd.
Mailadressen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.
Leden van de Hervormde Gemeente te Hasselt kunnen hier een account aanvragen.

Grote of Stephanus Kerk,                            Markt 10, 

Kerkkantoor,                                                Ridderstraat 1, 

Gebouw De Regenboog,                            Regenboogstraat 2, 

Gebouw Immanuel/Revelation station        Regenboogstraat 5,

Voor informatie over de kerkelijke gebouwen kan men terecht bij de beheerder: dhr. J. Admiraal, Eiland 33, 8061 HS, tel: 06-22982964, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerkelijke gebouwen zijn in de eerste plaats voor kerkelijke doeleinden zoals: catechisatie, verenigingswerk, zondagsschool, ouderenbijeenkomst, gemeenteavond, lidmatenkring e.d.

Daarnaast is er, op ma t/m za, ruimte voor vergaderingen, familie-reünies e.d. Het zou een goede zaak zijn, wanneer we als gemeente zoveel mogelijk gebruik zouden maken van onze "eigen" gebouwen. U bent er van harte welkom van maandag tot en met zaterdag waar onze beheerder, dhr. J. Admiraal, graag voor u klaar zal staan. Tijdens recepties, koffietafels, warme lunch, diners e.d. heeft hij de nodige hulp tot zijn beschikking.

Gebruik Kerkelijke gebouwen in Corona tijd

Zoals het er nu (juli 2022) uitziet kunnen de Regenboog en Immanuel/ Revelation Station weer zonder grote beperkingen worden gebruikt voor het winterwerk. We hopen dat dit zo blijft, en dat we niet terug hoeven naar de 1,5 m regel en kunnen blijven zingen.
Mochten er opnieuw beperkende maatregelen worden ingevoerd, dan hopen op ieders begrip en medewerking hierbij, zodat catechese, kringen, verenigingen en clubs, zoveel als mogelijk, doorgang kunnen vinden en de opbouw van de gemeente het komende winterseizoen ook door de bijeenkomsten in de week in de Regenboog zoveel als mogelijk door kan gaan. Eventuele nieuwe maatregelen zijn te vinden op de Website.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech