Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt   Click to listen highlighted text! Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt Powered By GSpeech

De website is aangepast het kan dus zijn dat u informatie niet goed kunt vinden.
Kijk dan door de menu's heen of neem contact op met de webmaster.
Mailadresen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.

Ledenpagina/Familieberichten update 02-07-2020 (Geboortebericht)

Seizoen 2019-2020

Eenmaal per maand wordt er in de winterperiode een speciale middag georganiseerd voor de senioren uit onze gemeente vanaf ca. 65 jaar, maar ook een jongere is van harte welkom. Het is een prachtige invulling van de middag.

Laat u niet weerhouden zo’n middag te bezoeken, ook als u niet in de gelegenheid bent elke keer te komen.

De opkomst is goed maar er komen weinig nieuwe bezoekers. Laten we ook deze activiteit die door de kerkenraad wordt georganiseerd niet vergeten.

Het is altijd een gezellige bijeenkomst, de Bijbel gaat open en een korte meditatie wordt gehouden. Na de pauze volgt het tweede gedeelte, waarin een interessant onderwerp aan de orde komt.

De middagen beginnen om 14.30 uur en om ongeveer half vijf wordt de middag afgesloten met dankgebed, behalve de Kerst- en Paasviering dan is de aanvang 15.00 uur en aansluitend een broodmaaltijd.

De onderwerpen voor het nieuwe seizoen zijn: 17 september, Natuurdiaklankbeeld 15 oktober: Stichting Wycliff, 19 november: De vrouw van Luther, december, 17 Kerstviering, 21 januari: Klederdrachtgroep uit Urk, 18 februari: Stichting Gave en op 31 maart: Paasviering.

Het is ook belangrijk de contacten met anderen ouderen te intensiveren, omdat bij het ouder worden de leefwereld soms snel kleiner kan worden.

Contactmail: 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech